18-годишен открадна кола, блъсна я в друга и предложи да я подари за обезщетение

18-годишен се блъснал с противозаконно отнет лек автомобил, полицаи от РУ- Нови пазар го задържали. Малко след 04:30 часа на 26 юли в дежурната част на областната дирекция в Шумен бил приет сигнал, че мъж се блъснал в паркиран на ул.“ Васил Левски“ в село Марково лек автомобил БМВ  с шуменска регистрация.

Виновният водач бил зад волана на лек автомобил Мерцедес с варненски номера. Сигналът за катастрофата бил подаден от собственика на БМВ-то. 22-годишният мъж се усъмнил, че има нещо нередно, тъй като след удара водачът на мерцедеса предложил да им остави колата. Предложил им  да я продадат и с парите да си покрият щетите от удара.

На място веднага пристигнал  полицейски екип. При извършена справка станало ясно, че мерцедесът бил обявен за издирване  след сигнал от 64-годишната му собственичка, че е противозаконно отнет от гр. Провадия. Извършителят, 18-годишен от село Скала бил задържан в село Марково от полицейския екип за извършено престъпление по чл. 345 ал. 1 от НК. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Подобни

Leave a Comment

nineteen − 11 =