22-годишен шофьор от Шумен се блъсна в три паркирани автомобила

 22-годишен мъж от Шумен бил задържан за притежание на наркотични вещества. Около 20:20 часа на 13 май водач на лек автомобил Шкода „Октавия“  се движил по бул.“Симеон Велики“ в града и блъснал три паркирани леки автомобила.

Собственик на една от ударените коли  забелязал, че след като слязъл от шкодата  водачът изхвърлил някакъв предмет. Взел го и го предал на полицейския екип, който дошъл на място да отработи произшествието.

Водачът на шкодата, 22-годишен мъж от Шумен потвърдил, че изхвърлените две кутии от цигари са негови. В тях обаче полицейските служители намерили около 2 грама суха тревиста маса. Наркотичното вещество, което по думите на мъжа е марихуана, е иззето и предстои да бъде изследвано лабораторно. Водачът е тестван за шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества- пробите са му отрицателни.

Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.Съставен му е акт за произшествието с материални щети, образувано е досъдебно производство за притежание на наркотични вещества.

Подобни

Leave a Comment

seven − 6 =