През почивните дни са приети четири сигнала за извършени кражби

За времето от 16 часа на 24 декември до 12 часа на 24 декември неизвестен взломил врата и проникнал в стая на къща на ул. “Александър Стамболийски“ в гр. Каспичан, след което извършил кражба на телевизор „Самсунг“. Извършен бил оглед, образувано е досъдебно производство.

Била е извършена и кражба на около 100 гр. златни накити от дамска чанта, оставена без надзор в болнична стая. Кражбата, по данни на 68-годишната собственичка, е станала за времето от 12 часа на 23 декември до 16 часа на 25 декември. За извършено престъпление по чл.194 от НК е образувано досъдебно производство.

Апаш е счупил стъкло на прозорец и е проникнал в жилище на ул.“Д-р Петър Берон“ в Шумен и извършил кражба на телевизор, климатик, четири винтоверта, бор машина, два циркуляра, музикална уредба, таблет, шест бутилки алкохол, зеге, пистолет за топъл въздух и три шлайфа. На място бил извършен оглед, образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 195 от НК.

Неизвестен взломил пвц прозорец на мазе на и проникнал в жилище на бул.“Преслав“ в Шумен, откъдето извършил кражба на газов пистолет, на два преносими компютъра, пет картини и мъжко кожено яке. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 195 от НК.

Подобни

Leave a Comment

four + 2 =