30-годишен мъж вилня по улиците на шуменския квартал Дивдядово

30-годишен шуменец бил задържан в полицейското управление в Шумен заради хулиганство, унищожаване и повреждане на чуждо имущество. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР – Шумен.

„Екшънът“ се разиграл около 02:05 часа вчера на бул.“Велики Преслав“ в шуменския квартал Дивдядово. С.К. нанесъл удари с ритник, при което избил долна част на входна врата на денонощен магазин. Избутал фризер със сладоледи, който се преобърнал  върху пътното платно.

Малко след това мъжът, който бил в нетрезво състояние влязъл, в пререкание с водач на лек автомобил Фолксваген“Пасат“, който спрял до магазина за покупка. С.К. отворил вратата на шофьора , освободил ръчната спирачка, избутал автомобила, който блъснал последователно други два паркирани автомобила.

Мъжът продължил да се държи агресивно и с пристигналия на място екип на охранителната фирма, след това се насочила и към дошлия полицейски екип. С.К. е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Предявено му е постановление за привличане на обвиняем.

Работата по образуваното бързо производство продължава под надзор на прокурор от РП- Шумен.

Подобни

Leave a Comment

twelve + 9 =