57 деца от ОУ “Димитър Благоев” в Шумен получиха награди от конкурса „Водата е живот“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

57 малчугани от Трето основно училище “Димитър Благоев” получиха поощтрителни награди за участието си в конкурса за рисунка „Водата е живот“, организиран от шуменския клон на „Напоителни системи“.

Всяко дете, което си е направило труда да изработи тематична творба по повод 22 март – Световния ден на водата, разчитайки на своите умения и въображение, се сдоби с торбичка с блокче за рисуване, пастели и сладки. „Утешителните“ награди връчи лично управителя на „Напоителни системи“ – Шумен Христо Николов.

Припомняме, че за награждаването на първенците в конкурса в двете възрастови групи – от 6 до 10 год. и от 11 до 14 години, бе организирана специална церемония във възрожденската къща „Баба Райна“. Най-добрите рисунки бяха класирани от комисия от представители на „Напоителни системи“ и Дружеството на шуменските художници.

Интересното в случая е, че за участие в надпреварата от школата в област Шумен постъпиха общо 268 тематични рисунки, на почетната стълбичка се наредиха едва шест деца (в двете възрастови групи), но всички останали също получават някакви награди, което е наистина голяма рядкост.

Награждаване на деца от ОУ "Димитър Благоев" за участие в конкурса "Водата е живот"

Управителят на "Напоителни системи" – Шумен Христо Николов връчва награди за участие в конкурса "Водата е живот" на деца от Трето основно училище "Димитър Благоев"

Публикувахте от СтрелаБГ в 29 март 2018 г.

Всичко това е станало възможно благодарение спонсорството на няколко частни фирми от региона, които работят в синхрон с ръководството на „Напоителни системи“.  По този начин всяко едно дете получава един вид признание за труда си, допълни Христо Николов.

В следващите дни предстои да бъдат наградени и малчугани от град Нови пазар.

Подобни

Leave a Comment

10 + 15 =