8-ми рожден ден празнува днес Академия на Мистериите „Мадара”

Празникът на академията е отворено за всички, които чувстват вътрешен порив да участват и да споделят познанията и общата позитивна вибрация на групата, както и да се потопят в енергията на космическия портала към мистериите „Мадара”!!!

По традиция летният лагер на Академия на Мистериите “Мадара” ще се проведе в периода от 11-ти до 13-ти август в Националния Резерват Мадара. По време на лагера ще отпразнуваме Осмия Рожден ден на Академията.


В програмата: Медитации, ритуали, настройки, мантри на силата, за подмладяване, сеанси регресия, минали прераждания, общи и индивидуални нумерологични напътствия за годината. Квантово лечение, ритуал на силата, създаване на обединена енергия на тройния пламък за самолечение.

Изработване на оргонити и запознаване с основните понятия за ефирното инженерство. Откривателски експедиции по/под скалният венец на Мадара и църквата на Дева Мария с лековитата енергия (пешеходен преход). Експедиция до „Тайната пътека” и „Тайната тераса”. Скалните ниши (манастири) и лъвската глава (нова дестинация). Индивидуални лечебни сеанси и индивидуални регресии или минали прераждания (само при предварително записване).

Снимка: eczotericabg.com

Подобни

Leave a Comment

15 + four =